Biträdande rektor till mellanstadiet.

Franska Skolan är en svensk friskola som följer svensk läroplan. Undervisningen sker på svenska och eleverna läser franska från förskoleklass. Verksamheten omfattar 950 elever från grundskolans förberedande klass till gymnasiet, samt 130 anställda. Skolan ligger i centrala Stockholm vid S:t Johannes kyrka.

Som biträdande rektor på Franska Skolan och ansvarig för mellanstadiet är du en del av en mycket väl fungerande, driven och skolutvecklande skolledning med fyra biträdande rektorer och en huvudrektor.

Vi ser gärna att den sökande har rektorsutbildning. Erfarenhet av ledarskap och pedagogik. Mycket god kunskap om skolans regelverk. God kommunikationsförmåga i tal och skrift. Kunskaper i franska språket är meriterande, dock inget krav.

I uppdraget ingår:

– personal-, ekonomi- och resultatansvar för det egna arbetsområdet

– pedagogiskt ansvar för det egna arbetsområdet

– ansvar för styrning och uppföljning av elevhälsoteamets arbete inom det egna

arbetsområdet

– skolövergripande arbetsuppgifter i ledningsgruppen

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Tjänstens omfattning 100 %.

Tillträde senast 1 augusti 2022, gärna tidigare.

Sista ansökningsdag är 19 juni.

Ansökningsförfarandet sker fortlöpande varför tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag.

När vi får din ansökan: Svarsmejl skickas till dig: ”SAMTYCKE TILL ARBETSGIVARENS BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER”.

För behandling av din ansökan: ett bekräftelsemejl från dig där du samtycker till behandling av dina personuppgifter.

Ansökningsreferens: Biträdande rektor

ANSÖKAN SKICKAS TILL E-post: ansokan@franskaskolan.se