Legitimerad lärare i franska och svenska, grundskolan och gymnasiet, Stiftelsen Franska skolan, Stockholm.

Franska Skolan är en svensk friskola som följer svensk läroplan. Undervisningen sker på svenska och eleverna läser franska från förskoleklass. Verksamheten omfattar ca 1000 elever från grundskolans förberedande klass till gymnasiet, samt 130 anställda. Skolan ligger i centrala Stockholm vid S:t Johannes kyrka.

Vi söker en lärare i svenska och franska med lärarlegitimation för undervisning på grundskolan och gymnasiet. Den vi söker ska behärska svenska språket både i tal och skrift.

Tjänsten är en deltidstjänst 70 %, vikariat.

Klassföreståndarskap ingår i tjänsten.

Tillträde 8 november.

Lön:
Fast lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Sista ansökningsdag är 22 oktober

Ansökningsförfarandet sker fortlöpande varför tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag.

När vi får din ansökan: Svarsmejl skickas till dig: ”SAMTYCKE TILL ARBETSGIVARENS BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER”.

För behandling av din ansökan: ett bekräftelsemejl från dig där du samtycker till behandling av dina personuppgifter.

Ansökningsreferens: Fr/Sv LuM

ANSÖKAN SKICKAS TILL E-post: ansokan@franskaskolan.se