Fritidspedagog/Barnskötare, Stiftelsen Franska Skolan, Stockholm

Franska Skolan är en svensk friskola som följer svensk läroplan. Undervisningen sker på svenska och eleverna läser franska från förskoleklass. Verksamheten omfattar 950 elever från grundskolans förberedande klass till gymnasiet, samt 130 anställda. Skolan ligger i centrala Stockholm vid S:t Johanneskyrka.

Vi söker en barnskötare/fritidspedagog till en av våra förskoleklasser.

Du bemöter din omgivning med respekt, lyhördhet och nyfikenhet, har lätt för att samverka och att kommunicera. Du är även lösningsfokuserad och har en positiv inställning till att lära av dina kollegor.

Din uppgift som barnskötare är att tillsammans med arbetslaget, utifrån barnens intressen, behov och läroplanens mål, genomföra undervisningen. Du skapar förutsättningar för alla barn att leka, lära och utvecklas men också att ha roligt tillsammans. Leken och det lustfyllda lärandet ges stort utrymme i vardagen.

Då är du den person vi söker för denna tjänst.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Tillträde 8 jan 2022

Fast månadslön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Kontaktinformation:

Cecilia Wendt, Biträdande rektor

cew@adm.franskaskolan.se

08 598 88 902

Sök jobbet senast den 19 november

Ansökningsförfarandet sker fortlöpande varför tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag.

Ansökningsreferens: Fritidsledare

Skicka ansökan till

ansokan@franskaskolan.se

_________________________

Legitimerad lärare i naturkunskap på gymnasiet, Stiftelsen Franska skolan, Stockholm.

Franska skolan är en svensk friskola som följer svensk läroplan. Undervisningen sker på svenska och eleverna läser franska från förskoleklass. Kunskaper i franska språket är inget krav, dock meriterande. Verksamheten omfattar 950 elever från grundskolans förberedande klass till gymnasiet, samt 120 anställda. Skolan ligger i centrala Stockholm vid S:t Johannes kyrka.

Information om ledig tjänst:

Vi söker en lärare i naturkunskap till gymnasiet med lärarlegitimation. Den vi söker ska behärska svenska språket både i tal och skrift.

Vi ser att du är behörig legitimerad lärare i ämnet och har tidigare undervisat inom gymnasieskolan. Men det allra viktigaste är att du brinner för ditt yrke som lärare och en engagerad pedagog som trivs att arbeta med ungdomar.

Du har goda ämneskunskaper och är en skicklig pedagog som kan inspirera och engagera elever till lärande utifrån deras olika behov.

Du värdesätter ett nära samarbete med kollegor, elever, föräldrar samt skolledning. Du är nyfiken och lyhörd för andras kunskaper, strävar efter att alltid utveckla din undervisning och samtidigt delta aktivt i det kollektiva lärandet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning, omfattning 50- 60%

Omfattning: 50-60%.

Tillträde: 2022-01-10

Lön:
Fast lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Ansökan:
Sista ansökningsdag 2021-11-14
Ansökan märkt ”Nk Gy”

Ansökan skickas till: ansokan@franskaskolan.se

För mer information om tjänsten, kontakta biträdande rektor Therese Bénèzeth 08-59888907, thb@adm.franskaskolan.se