Franska skolan är en svensk friskola som följer svensk läroplan. Undervisningen sker på svenska och eleverna läser franska från förskoleklass. Kunskaper i franska språket är inget krav, dock meriterande. Verksamheten omfattar 950 elever från grundskolans förberedande klass till gymnasiet, samt 120 anställda. Skolan ligger i centrala Stockholm vid S:t Johannes kyrka. Vi anställer endast legitimerade pedagoger.

Lediga tjänster:

Legitimerad lärare i no-ämnen åk 6 – 9, Stiftelsen Franska skolan, Stockholm

Vi söker en lärare i no-ämnen med lärarlegitimation för undervisning på högstadiet. Lärarlegitimation i annat ämne, t ex matematik, är meriterande. Klassföreståndarskap ingår i tjänsten. Den vi söker ska behärska svenska språket både i tal och skrift.

Arbetstid/varaktighet:
100 %, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Tillträde enligt överenskommelse men så snart som möjligt.

Lön:
Fast lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Ansökan:
Sista ansökningsdag 2018-09-30. Ansökningsförfarandet sker fortlöpande varför tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag.

När vi får din ansökan: Svarsmejl skickas till dig: “SAMTYCKE TILL ARBETSGIVARENS BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER”.

För behandling av din ansökan: ett bekräftelsemejl från dig där du samtycker till behandling av dina personuppgifter. Ansökan märkt ” No JoA”
Ansökan skickas till: ansokan@franskaskolan.se

För mer information om tjänsten, kontakta Bitr.rektor Johan Andersson,

tel 08 598 88 903/0702703752.

———————————————————————————————————————————————————-

Bildlärare mellanstadiet och årskurs 9, Stiftelsen Franska skolan, Stockholm

Vi söker en lärare i bild för undervisning på mellanstadiet och årskurs 9. Klassföreståndarskap ingår i tjänsten. Den vi söker ska behärska svenska språket både i tal och skrift.

Arbetstid/varaktighet:
40 %, vikariat höstterminen 2018.

Tillträde enligt överenskommelse men så snart som möjligt.

Lön:
Fast lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Ansökan:

Ansökan märkt ” Bild”
Ansökan skickas till: ansokan@franskaskolan.se

För mer information om tjänsten, kontakta Bitr.rektor Margareta Forsberg,

tel 08 598 88 904/0761366500.