Franska skolan är en svensk friskola som följer svensk läroplan. Undervisningen sker på svenska och eleverna läser franska från förskoleklass. Kunskaper i franska språket är inget krav, dock meriterande. Verksamheten omfattar 950 elever från grundskolans förberedande klass till gymnasiet, samt 120 anställda. Skolan ligger i centrala Stockholm vid S:t Johannes kyrka. Vi anställer endast legitimerade pedagoger.

Lediga tjänster:

Fritidspedagog

Vi söker dig som är grundlärare mot fritidshem eller har fritidspedagogexamen. Du är förtrogen med skolans och fritidshemmets styrdokument samt har förmågan att omsätta dem i praktiken. Kunskaper i franska språket är meriterande, dock inget krav.

Du kommer under skoltid samarbeta med ansvarig(a) lärare och övrig fritidspersonal i arbetslaget kring upplägg och genomförande av SSF (Skolsamverkan fritids) utifrån de aktuella styrdokumenten för fritidshemmet och aktuella utvecklingsområden på skolan.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Tillträde 9 augusti 2018.

Fast månadslön enligt överenskommelse.

Kollektivavtal finns.

Kontaktinformation:

Cecilia Wendt, Biträdande rektor
cew@adm.franskaskolan.se

Sista ansökningsdag: 2018-05-09

Ansökan märkt ”Fritidspedagog”

Ansökan skickas till: ansokan@franskaskolan.se

Ansökningsförfarandet sker fortlöpande varför tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag.

Lärare årskurs 1.

Den vi söker har behörighet och legitimation för undervisning på lågstadiet.

Kunskaper i franska språket är meriterande, dock inget krav. Vi välkomnar både nyutexaminerade pedagoger att söka tjänsten liksom pedagoger med lång erfarenhet.

Du kommer att arbeta i årskurs 1, parallellt med våra andra legitimerade pedagoger.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Tillträde 9 augusti 2018.

Sista ansökningsdag är 9 april 2018.

Ansökningsreferens: lärare åk 1

ANSÖKAN SKICKAS TILL E-post: ansokan@franskaskolan.se