Franska skolan är en svensk friskola som följer svensk läroplan. Undervisningen sker på svenska och eleverna läser franska från förskoleklass. Kunskaper i franska språket är inget krav, dock meriterande. Verksamheten omfattar 950 elever från grundskolans förberedande klass till gymnasiet, samt 120 anställda. Skolan ligger i centrala Stockholm vid S:t Johannes kyrka. Vi anställer endast legitimerade pedagoger.

Lediga tjänster:

Legitimerad lärare i matematik och NO, grundskolan

Vi söker en lärare i matematik och no med lärarlegitimation för undervisning på högstadiet. Klassföreståndarskap ingår i tjänsten. Den vi söker ska behärska svenska språket både i tal och skrift.

Arbetstid/varaktighet:
100 %, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Tillträde enligt överenskommelse men så snart som möjligt.

Lön:
Fast lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Ansökan:
Sista ansökningsdag 2017-09-08. Ansökningsförfarandet sker fortlöpande varför tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag.

Ansökan märkt “Ma/No JoA”
Ansökan skickas till: joa@adm.franskaskolan.se

För mer information om tjänsten, kontakta Bitr.rektor Johan Andersson,

tel 08 598 88 903/0702703752.

Legitimerad lärare i franska, grundskolan och gymnasiet, Stiftelsen Franska skolan, Stockholm.

Vi söker en lärare i franska med lärarlegitimation för undervisning på grundskolan och gymnasiet. Den vi söker ska behärska svenska språket både i tal och skrift.

Tjänsten är en heltidstjänst 100 %, Allmän visstidsanställning läsåret 2017/2018. Tjänsten kan ev. övergå i tillsvidareanställning framöver.
Klassföreståndarskap på grundskolan ingår i tjänsten.
Tillträde enligt överenskommelse, dock snarast möjligt.

Lön:
Fast lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Sista ansökningsdag är 17 september.
ANSÖKNINGSREFERENS: Franska
ANSÖKAN SKICKAS TILL E-post: joa@adm.franskaskolan.se

För mer information om tjänsten, kontakta Bitr.rektor Johan Andersson,
tel 08 598 88 903/0702703752.