Franska skolan är en svensk friskola som följer svensk läroplan. Undervisningen sker på svenska och eleverna läser franska från förskoleklass. Kunskaper i franska språket är inget krav, dock meriterande. Verksamheten omfattar 950 elever från grundskolans förberedande klass till gymnasiet, samt 120 anställda. Skolan ligger i centrala Stockholm vid S:t Johannes kyrka. Vi anställer endast legitimerade pedagoger.

Lediga tjänster:

Legitimerad lärare i franska och svenska, grundskolan och gymnasiet

Vi söker en lärare i franska och svenska med lärarlegitimation för undervisning på grundskolan och gymnasiet. Den vi söker ska behärska svenska språket både i tal och skrift.

Tjänsten är en heltidstjänst 100 %, tillsvidare med 6 månaders provanställning.
Klassföreståndarskap ingår i tjänsten.
Tillträde 7 januari eller enligt överenskommelse.

Lön:
Fast lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Sista ansökningsdag är 20 december

När vi får din ansökan: Svarsmejl skickas till dig: “SAMTYCKE TILL ARBETSGIVARENS BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER”.
För behandling av din ansökan: ett bekräftelsemejl från dig där du samtycker till behandling av dina personuppgifter.

ANSÖKNINGSREFERENS: Fr/Sv JoA
ANSÖKAN SKICKAS TILL E-post: ansokan@franskaskolan.se

Legitimerad lärare i matematik och no på mellanstadiet

Vi söker en lärare i världsklass i matematik, no och teknik med lärarlegitimation för undervisning på mellanstadiet och högstadiet. Du har kunskap om dina ämnen, hur du arbetar med extra anpassningar, hur du arbetar med trygghet och studiero samt elevinflytande och delaktighet. Vidare har du erfarenhet av bedömning och betygsättning samt hur du ger formativ feedback. Du kommer ingå både i ett årskursarbetslag och i ett ämneslag. Klassföreståndarskap för en klass tillsammans med en annan lärare ingår i tjänsten.

Den vi söker ska behärska svenska språket väl både i tal och skrift.

Arbetstid/varaktighet:

100 %, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Lön:
Fast lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Ansökan:
Sista ansökningsdag är 2019-12-17. Ansökningsförfarandet sker fortlöpande varför tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag.

Ansökan märkt “ma no mellanstadiet” skickas till: ansokan@franskaskolan.se

För mer information om tjänsten, kontakta

Biträdande rektor Anna Forsman

Tel: 08-598 889 04

Mail: anf@adm.franskaskolan.se

För behandling av din ahandling av din ansökan: ett bekräftelsemejl från dig där du samtycker till behandling av dina personuppgifter.