Franska skolan är en svensk friskola som följer svensk läroplan. Undervisningen sker på svenska och eleverna läser franska från förskoleklass. Kunskaper i franska språket är inget krav, dock meriterande. Verksamheten omfattar 950 elever från grundskolans förberedande klass till gymnasiet, samt 120 anställda. Skolan ligger i centrala Stockholm vid S:t Johannes kyrka. Vi anställer endast legitimerade pedagoger.

Lediga tjänster:

Förskollärare/lärare/fritidspedagog

Vi ser helst att den sökande har behörighet/legitimation som förskollärare, lärare eller fritidspedagog för arbete i en av våra förskoleklasser.

Tjänsten är en heltidstjänst i nuläget men kan justeras ner till 75-80% om så önskas av den sökande. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning med tillträde 9 augusti 2017.

Sista ansökningsdag är onsdag 5 juli 2017 men ansökningsprocessen sker fortlöpande varför tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag.

Ansökningsreferens: Förskollärare

Ansökan skickas till: jol@adm.franskaskolan.se

Jonas Lindwall, Biträdande rektor
jol@adm.franskaskolan.se
08 598 88 902

070-746 99 71

Lärare i tyska i kombination med franska eller svenska till gymnasiet samt högstadiet.

Den vi söker har lärarlegitimation i de aktuella ämnena.

Tjänsten är en heltidstjänst 100 %, Allmän visstidsanställning läsåret 2017/2018.

Klassföreståndarskap på gymnasiet ingår i tjänsten.

Tillträde 9 augusti 2017.

Sista ansökningsdag är 9 augusti.

Ansökningsförfarandet sker fortlöpande varför tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag.

Ansökningsreferens: Tyska

ANSÖKAN SKICKAS TILL E-post: thb@adm.franskaskolan.se