Franska skolan är en svensk friskola som följer svensk läroplan. Undervisningen sker på svenska och eleverna läser franska från förskoleklass. Kunskaper i franska språket är inget krav, dock meriterande. Verksamheten omfattar 950 elever från grundskolans förberedande klass till gymnasiet, samt 120 anställda. Skolan ligger i centrala Stockholm vid S:t Johannes kyrka. Vi anställer endast legitimerade pedagoger.

Lediga tjänster:

Studie- och yrkesvägledare, Stiftelsen Franska Skolan.

Vi söker nu en utbildad studie- och yrkesvägledare till grundskola och gymnasium.

Arbetsbeskrivning: I tjänsten ingår både vägledning och information till både elever
och föräldrar i åk 9 och gymnasium.

Kvalifikationer: Examinerad studie- och yrkesvägledare.

Vi söker dig som: har god kännedom om gällande regelverk för gymnasieval.

har god kännedom om regelverket gällande universitets- samt högskolestudier. Är en skicklig informatör.
Är noggrann administratör med god vana att skriva bilagor inför gymnasievalet.

Arbetstid/varaktighet: Tjänsten är en visstidsanställning på 1.5 år med möjlighet till förlängning, deltid 30%.
Tillträde: 2018-11-26 eller enligt överenskommelse.
Anställningsprocessen sker löpande och tjänsten kan därmed vara tillsatt innan ansökningstiden gått ut.
Lön: Fast månadslön enligt överenskommelse.
Kollektivavtal finns.
Ansökan: Sista ansökningsdag 2018-11-19.
Ansökan märkt “SYV ht 2018”.
Ansökan skickas till:
ansokan@franskaskolan.se
För mer information om tjänsten kontakta: Björn Kullgard Rektor. Tel 08 598 88 901.
bjorn.kullgard@adm.franskaskolan.se